Over Emficon

Introductie

Emficon is de specialist in Nederland en andere Europese landen op het gebied van uitlaatgas nabehandeling van dieselmotoren. Onze vakkundige en servicegerichte medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het produceren, monteren, en onderhouden van uitlaatgas nabehandeling systemen.

Onze missie

Wij werken samen aan schone lucht door emissiereductie oplossingen te bedenken en op maat te realiseren passend in een optimale bedrijfsvoering.

Bekijk projecten

Kernwaarden

  • Vakmanschap
  • Behulpzaamheid
  • Creativiteit
  • Toegewijd
  • Verantwoordelijkheid
  • Duurzaamheid
  • Technologie

Onze visie

Wij geloven dat het mogelijk is een wereld te hebben waarin machines en processen geen schadelijke stoffen uitstoten. Wij geloven in een schone en gezonde toekomst die op een duurzame manier tot stand komt door eerlijk en toegewijd samen te werken aan creatieve oplossingen om emissie terug te brengen naar nul.

Om te komen tot een nul-emissie nemen we onze verantwoordelijkheid door de inzet van ons vakmanschap waar we creativiteit en ‘bewezen technologie’ (proven technology) aan toevoegen.

Ieder mens heeft unieke talenten. Wij geloven in de kracht van samen, waarin behulpzaamheid en de combinatie van verschillende talenten de sleutel zijn tot duurzaam succes en de beste resultaten. Wij zijn pragmatisch en denken oplossingsgericht.

Zo zorgen we samen voor een gezonde toekomst voor mens en natuur & milieu.

Het Emficon team

Leo Wiersma

Trent Brooks

Ron Reedijk

Nico Groen

Carolien Wiersma

Waar kunnen we u mee helpen?

We komen graag met u in gesprek om verder te praten over een oplossing op maat voor uw emissieprobleem.

Neem contact op

MARCOR havenkraan Rotterdam

Wij hebben al veel organisaties geholpen (internationaal) klein en groot. Dit heeft onder andere de schoonste havenkraan van Nederland opgeleverd.

Bekijk dit project