Roetfilterreiniging

Onderhouden

Naast inzet en gebruik van de machine, is het onderhoud afhankelijk van het motorolie verbruik en de samenstelling van de motorolie. Wij adviseren om minimaal eens per jaar of iedere 1000 uur een service beurt uit te voeren. Een roetfilter mag nooit worden schoon gemaakt met water. De as in het filter kan calcium, fluor en andere stoffen bevatten die wanneer het nat wordt, gips vormen dat niet meer verwijderbaar is uit het filter. Het filter raakt hierdoor onherstelbaar beschadigd.

Iedere merk en type roetfilter professioneel gereinigd

Een roetfilter reinigen kan al snel honderden euro’s besparen op het onderhoud van uw voertuig. Het resultaat is gelijk aan origineel met een aanzienlijke kostenbesparing.

Waarom emficon?

Emficon reinigt al jaren alle soorten roetfilters, van personenauto’s, trucks tot dieseltreinen en kranen voor particulieren en bedrijven.

Het is essentieel dat onderhoud op een professionele en veilige manier wordt verricht! Onze vakkundige en servicegerichte medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Ons serviceteam heeft ruime ervaring met het reinigen van diverse soorten en merken roetfilters, zonder vloeistoffen.

Emficon

  • Biedt u de mogelijkheid om het onderhoud aan uw roetfilter op locatie uit te voeren.
  • Indien het onderhoud bij Emficon plaatsvindt zorgen wij dat uw filtersysteem binnen 24 uur weer is gemonteerd op uw machine.
  • Full service op maat.

Benieuwd naar onze FULL SERVICE mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op: 017-4510178
of info@emficon.com

Neem contact op

MARCOR havenkraan Rotterdam

Wij hebben al veel organisaties geholpen (internationaal) klein en groot. Dit heeft onder andere de schoonste havenkraan van Nederland opgeleverd.

Bekijk dit project